ЯКІ ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНІ ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ ДЛЯ ЛЕГАЛЬНОЇ РОБОТИ В ПОЛЬЩІ

Польща — найкращий варіант працевлаштування для українських трудових мігрантів. Перебування на території країни регулює візовий режим, що нараховує 25 типів віз.

Яка віза потрібна українцям, щоб працювати в Польщі офіційно?

Для легального працевлаштування обов`язкова робоча віза. Вона має маркування D і надає право перебувати у Польщі півроку або дев`ять місяців. Умовою для її отримання є запрошення від роботодавця. З цим запрошенням слід звернутися до посольства Польщі і оформити заяву на візу. Робоча віза класу D дозволяє українцям влаштуватись на сезонну або несезонну роботу в Польщі.

Надійнішою спеціалісти вважають візу за воєводським запрошенням. Отримати її самостійно дещо складніше. Адже запрошення від роботодавця повинно завірити воєводство — адміністративна одиниця, аналог області в Україні. Далі воєводство відправляє документи посольству, а дипломатичне представництво на підставі такого запрошення видає візу терміном на один рік.

Також українці можуть отримати польську візу інших типів. Ті, хто вступає до університетів, — студентську. Довгострокова віза у Польщу видається іноземцям, які мають вид на проживання у Польщі або «блакитну» карту ЄС.

Але як свідчить статистика, найпопулярнішими і найдоступнішими залишаються робочі візи у Польщу та воєводські запрошення. Українцям отримати їх, не витрачаючи зайвого часу та коштів, допомагає кадрова агенція Смарт Ворк Україна. Крім того, ми готові надати офіційне працевлаштування в Польщі без візи громадянам України, які мають біометричний закордонний паспорт. Власникам паспортів старого зразку допоможемо підготовити необхідні документи для отримання візи безкоштовно за скороченою процедурою всього за 2-3 тижні.

Замовити дзвінок

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Оберіть послугу