Робота в Польщі на заводі Electrolux

Вже не один рік Польща впевнено утримує лідерські позиції з випуску побутової техніки й електроніки Європіи. Ще у 2010 р. наші сусіди вибороли пальму першості у незмінних флагманів ринку – Італії та Німеччини.

У польских містах базуються виробничі потужності відомих брендів: Indesit, Whirpool, Electrolux, LG, Bosh та Siemens. Галузь динамічно розвивається, світові гіганти відкривають в Польщі нові заводи і фабрики, регулярно з’являються нові робочі місця, а у роботодавців постійно існує потреба в додаткових працівниках.
Громадяни України активно займають нішу робочих вакансій на польських підприємствах. Високі зарплати, хороші умови праці, соціальний захист приваблюють наших співвітчизників.
Великою перевагою роботи для українців у Польщі на заводах побутової техніки є те, що для працевлаштування не потрібно мати певні професійні навички. Навчання відбувається безпосередньо на виробництві. Кваліфіковані українські спеціалісти можуть розраховувати на більш високу оплату.
Роботодавці не вимагають від українців знання польської мови. Гарантують стабільну заробітну плату, роблять вигідні пропозиції щодо понаднормової роботи. Нерідко українським трудовим мігрантам надають медичну страховку, а житло і харчування на території підприємства виключають необхідність щоденних транспортних витрат.
На польських філіях великих європейських виробників діє ефективна програма мотивації для працівників, які сумлінно та якісно виконують трудові обов’язки. Усі робочі операції чітко розподілені: кожен співробітник виконує лише своє точно визначене коло завдань.
Як зазначалося, попит на працівників з інших країн у Польщі зростає в різних промислових галузях. Чим займаються українці на виробництві побутової техніки? Технологічний процес на підприємствах відомих європейських корпорацій автоматизований, тому здебільшого вакансії зі збірки пральних машин, телевізорів, пилососів та іншої продукції цього сегменту — це робота на конвеєрі. Також вакансії у Польщі для українців передбачають, окрім монтажу елементів готової продукції, сортування і пакування, контроль якості виробів, комплектацію та маркування, обслуговування машин і агрегатів, задіяних у виробництві.
Залежно від складності виробничих операцій вакансії на заводах побутової техніки у Польщі є для українських чоловіків, жінок, пропонується і працевлаштування сімейним парам.
Нагадуємо про необхідність отримання робочої візи категорії D і запрошення від компанії-роботодавця.
Оформити необхідні документи для працевлаштування в Польщі вам допоможе кадрова агенція Смарт Ворк Україна, яка є офіційним представництвом польської компанії Smart Work Sp. o.o. Ми пропонує громадянам України вакансії на заводі Electrolux у м. Сєвєж. На вас чекає гарантовано висока зарплата, офіційне працевлаштування, лояльний робочий графік, безпечні умови праці. За більш детальною інформацією звертайтеся до наших консультантів і ми обв’язково допоможемо вам знайти легальну роботу в Польщі, забезпечимо всебічну клієнтську підтримку.

Замовити дзвінок

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Оберіть послугу