Як перевести гроші з Польщі в Україну

Як переслати гроші з Польщі до України швидко і безпечно? Цю задачу трудові мігранти вирішують по-різному.
За останніми статистичними даними у Польщі працює близько трьох мільйонів громадян України. Як повідомляє польський Центробанк, минулого року вони перерахували на батьківщину 3,12 млрд доларів.

Близько 50% відсотків заробітчан висилає родинам кошти раз на два-три місяці сумами від 1000 до 2000 злотих. Більшість робить це особисто: через попутників, водіїв, провідників. Але таким чином ви наражаєте чесно зароблені гроші на небезпеку, — попереджають експерти.
15% опитаних українців використовують у Польщі міжнародні системи Westerm Union і Money Gram. Зручно, але дорого: за переказ через відділення передбачена комісія. Наприклад, за переказ у 1000 злотих необхідно буде додатково сплатити 5% комісійних.
Спеціалісти називають найбільш вигідним і надійним способом переказати гроші з Польщі до України через місцеві банки. Польські фінансові установи співпрацюють з українськими партнерами, пропонуючи клієнтам високий рівень сервісу і гарантії збереження. Низка польських банків веде спілкування українською мовою через спеціальні інфо-лінії. Завдяки такій опції українці можуть дистанційно замовити потрібні послуги, зокрема, відкрити рахунок і замовити доставку картки.
В середньому переказ грошей в Україну в польському банку коштує від 10 до 30 злотих. В деяких банках діють спеціальні умови: безкоштовні разові перекази та мінімальна комісія, безкоштовні перекази в євро та доларах тощо.
Громадянам України радять отримувати зарплату на рахунок у польському банку. Ви зможете перераховувати частину коштів на батьківщину через інтернет-банкінг. А суми, необхідні для поточних витрат, без комісії знімати в банкоматах на території Польщі.
Корисні поради щодо роботи в Польщі та безкоштовні консультації з усіх питань стосовно перебування на території іншої країни ви можете отримати, завітавши до українського представництва польської компанії Smart Work Sp. o.o. Ми надаємо всебічну візову підтримку, гарантуємо надійне працевлаштування у перевірених польських роботодавців. Смарт Ворк Україна у м.Харків пропонує різні клієнтські програми. Обирай свою і працюй з нами в Польщі!

Замовити дзвінок

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Оберіть послугу