Працевлаштування в Польщі. Як не стати жертвою шахраїв

У процесі пошуку роботи за кордоном важливо звернутися по допомогу до надійних кваліфікованих спеціалістів. Адже із зростанням попиту на працевлаштування в Європі стрімко зростає і кількість аферистів на ринку рекрутингу.

Часто громадяни України, прагнучи якомога швидше знайти високооплачувану роботу за кордоном, хапаються за перші-ліпші пропозиції, не зважаючи на досвід і репутацію фірм, що надають відповідні послуги.
На що слід звернути увагу, коли намагаєтесь знайти хорошу роботу в Польщі, Чехії чи іншій європейській країні?
Компанія-посередник обов`язково повинна мати пакет документів, передбачених законодавством: свідоцтво про державну реєстрацію, ліцензію Міністерства соціальної політики, угоду з іноземним роботодавцем.
На роботу за кордон необхідно виїжджати лише за робочою візою. Туристичні, культурні чи інші типи в`їзних документів — ознака нелегального працевлаштування.
Вимагайте повну інформацію щодо майбутнього роботодавця, зарплати, графіку роботи, умов проживання, медичного та соціального страхування.
Шахраїв не цікавлять ваші професійні навички та рівень кваліфікації. Їх мета — швидко зібрати гроші з максимально великої кількості довірливих шукачів роботи.
І звичайно, уважно читайте контракт, не підписуйте порожніх аркушів!
Працювати краще в великих підприємствах, де виплата зарплати перераховується на банківську картку, адміністрація дотримується норм безпеки і надає соціальне страхування.
Шукати роботу в Польщі потрібно тільки через ліцензовані організації, які несуть відповідальність за те, куди вони відправляють людей, — говорять експерти з міжнародного рекрутингу.
Як знайти надійне агентство з працевлаштування за кордоном в Україні? Однією з найвпливовіших і найбільш досвідчених в цій галузі є Smart Work — міжнародна група компаній, що спеціалізується на офіційному працевлаштуванні робітників різних спеціальностей у Польщу та Чехію. Смарт Ворк Україна має ліцензію Мінсоцполітики на здійснення посередництва у працевлаштуванні за кордоном. Близько 10 000 українців вже оформили робочу візу та знайшли роботу в Європі завдяки нашій допомозі.

Замовити дзвінок

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Оберіть послугу