Стрімко зростає потік польсько-українських грошових переказів

Українці, які працюють у Польщі, б`ють рекорди з перерахувань коштів на батьківщину. У першому кварталі поточного року обсяг таких міжнародних переказів склав 788 млн долл. — на 136 млн долл. більше, ніж за відповідний минулорічний період.

Польща — лідер за кількістю українських трудових мігрантів. Згідно зі статистикою польського Центробанку, з початку 2018-го наші заробітчани переслали додому близько 925 млн долл. Фінансові установи Польщі ведуть активну боротьбу за працівників з України: надають безкоштовні sim-картки, пропонують надання різних послуг без нарахування комісії, навіть доручають банківським співробітникам вивчати українську мову.
Приєднатися до мільйонів українців, які змогли офіційно влаштуватись на роботу в Польщі, вам допоможе мужнародна компанія Смарт Ворк Україна, яка є офіційним представництвом польської компанії Smart Work Sp. o.o. Центральний офіс представництва польської компанії розташований у Харкові. Наші досвідчені консультанти допоможуть швидко знайти роботу в Польщі за різними спеціальностями. Кваліфіковані співробітники Смарт Ворк Україна дадуть відповіді на усі запитання щодо працевлаштування в Польщі для громадян України, забезпечать оперативне надання послуг в оформленні необхідних документів, отриманні робочих віз. Всі вакансії – безкоштовні, тому що компанія Smart Work Sp. o.o. є прямим роботодавцем. Представництва Smart Work Sp. o.o. відкриті в Білорусі, Грузії, Чехії, Молдові, Угорщині, Арменії. Всі філії працюють згідно законодавства відповідних країн з ліцензіями.

Замовити дзвінок

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

Ваше ім'я

Ваш телефон

Оберіть послугу